TEMPORADA INTENSIVA U14/U16

 

QUÈ ÉS?

“Temporada intensiva” és un format creat per tots aquells esportistes apassionats de l’esquí alpí que volen pujar un esglaó en el perfeccionament i millora d’aquest esport sense deixar de banda la família i els estudis als seus respectius centres escolars.

OPCIÓ A:

Esquí + Preparació física amb seguiment + Transport + Allotjament (Pensió complerta) + Classes (acadèmia)

OPCIÓ B:

Esquí + Preparació física amb seguiment

ESQUÍ

Amb aquesta ampliació aconseguim passar dels 51 dies de la temporada complerta normal als 73 dies d’esquí, guanyem 22 dies. Aquest dies de més ens permeten ampliar tot el que treballem durant la temporada i centrar-nos ens aspectes que a vegades hem de passar per alt per manca de temps. Un altre aspecte a remarcar és que al ser menys corredors treball és molt personalitzat permetent incidir baixada rere baixada en l’aspecte tècnic que és treballa.

Les principals característiques d’aquest apartat són les següents:

  • Jornades de 9 a 14h
  • Treball molt personalitzat
  • Treball de perfeccionament de tècnica base
  • Treball d’agilitat i ampliació de recursos tècnics
  • Correcció errors personals
  • Treball educatiu de SL i GS
  • Treball especific de SG
  • Simulació de curses

 

PREPARACIÓ FÍSICA AMB SEGUIMENT

Aspecte que s’inclou nou per la temporada 17/18 després de valorar l’experiència de la temporada anterior.

Preparació física de setembre a desembre. Rutines senzilles per seguir a casa, amb seguiment i actualització de rutina 1 cop per mes.

Importantíssim per arribar als nadals amb una bona condició física, ens permet treballar més volum, amb més qualitat i evitar lesions.

 

TRANSPORT

Dimecres: Els entrenadors recullen els corredors  amb la furgoneta del club (als domicilis habituals d’entre setmana) i desplaçament cap a La Molina.

Divendres: Recollida per part dels pares dels corredors a la Cerdanya.

Transport a pistes i a l’acadèmia.

 

ALLOTJAMENT

Allotjament en pensió complerta al Xalet-Refugi UEC de La Molina, on els entrenadors és faran responsables dels corredors 24 hores al dia. Des del moment de la recollida el dimecres fins al moment de la recollida per part dels pares el divendres.

Creiem que aquesta convivència és molt positiva pels vincles que és creen entre els entrenadors i els corredors i entre els mateixos corredors. És crea un format de petita família on cadascú adquireix i assumeix els seus rols i responsabilitats per el bon funcionament del dia a dia.

 

CLASSES

Possibilitat de fer classes a l’acadèmia a Puigcerdà perquè puguin portar al dia les assignatures corresponents.

TIMMING PROVISIONAL