Estage Xanadú

Ja arribats a casa és el moment de valorar la sortida al Madrid SnowZone dels passats 9 a 12 d’octubre.

Després de mesos de feina, aquest primer estage ha estat un moment molt esperat per tots nosaltres, ja que donem inici de l’activitat purament esportiva d’ALCE.

Al ser la primera sortida de pre-temporada dels 3 corredors (Natàlia Cubarsí, Joana Bellsolà i Guillem Solé) l’objectiu era clar, retrobar les sensacions amb els esquís, treballar la tècnica base, tant important al principi de temporada, i crear una bona cohesió de grup.

Treball a pista:

  • Dia 1: centralitat + exterior
  • Dia 2: dia 1 + posició del tronc (SL)
  • Dia 3: dia 1 i 2 + treball personalitzat

Des del club fem una valoració molt positiva d’aquesta sortida.

  • A nivell d’esquí: tot i el fred de l’indoor els corredors han estat al 100% durant els 3 dies. Ens ha permès aprofitar moltíssim les sessions i realitzar entre 40 i 50 baixades al dia sense desaprofitar-ne ni una. Gràcies a les sessions de vídeo i evidenment a les ganes i dedicació dels corredors, hem constatat una bona evolució a la corba i l’esquí d’aquests, fet que ens fa estar molt contents a aquest nivell.
  • A nivell de convivència: ha estat una sortida molt agradable que ens ha servit per conèixer als nous membres d’ALCE. Sense cap mena d’incident si no tot al contrari. Hem disfrutat al màxim dels dies i la companyia, i hem tingut temps per a tot, des d’estudiar fins a fer una bona visita a Madrid.

En definitiva, sortida amb tots els objectius complerts i que ens deixa a tots amb ganes de més de cara a la imminent temporada i a repetir-la el proper any.

Per acabar no voldria oblidar-me dels pares que han dipositat la confiança en nosaltres i han fet que aquesta primera activitat sigui possible.

Ens retrobem tots ben aviat!

Guillem Crispí