Valoració Deux Alpes – 28 d’octubre a 1 de novembre

Des del club fem una valoració molt positiva d’aquests dies a Deux Alpes.

Parlant específicament de la part d’esquí, ens vam trobar 4 dies amb unes condicions meteorològiques i una neu espectaculars. Això ens va permetre concentrar-nos pura i durament en el treball de la tècnica.

El primer dia amb esquis de GS va ser de presa de contacte i treball de tècnica base, d’aquí en vam treure molt material de video per analitzar-lo amb els corredors aquella mateixa tarda i l’endemà continuar treballant amb esquís de GS els principals errors de cada corredor.

El tercer i el quart dia van ser de SL, el tercer treballant tècnica base d’SL per pista i posteriorment amb una progressió d’educatiu, per treballar ritme, línia i confiança en l’impacte del pal. El quart dia continuant amb SL i treballant amb “portes” de GS però ritme d’SL per millorar la falta de ritme en traçat que havíem detectat el dia anterior. Igualment tots els dies vam continuar treballant sobre l’error personal que havíem detectat i explicat a cada corredor el primer dia.

Ens agradaria destacar la quantitat i qualitat del treball realitzat, sense exagerar podríem dir que 4 dies als Alps són com 8 dies de temporada. La ràpida rotació, la manca de distraccions i la llargada de les pistes fa que acumulem un volum de treball molt important.

Els “físics” de la tarda, curts però intensos van servir per fer alguns exercicis compensatoris i treballar els grups musculars més importants en l’esquí, tampoc va faltar la mítica pujada i baixada a Venosc on realment és van començar a notar a les cames les hores d’esquí acumulades.

Cal destacar l’actitud dels corredors en tot moment, que només va afluixar en algun moment determinat (i per això estàvem allà els entrenadors…), però repeteixo actitud super positiva i amb ganes de treballar en tot moment, tant a pistes com als físics. De la resta de convivència la veritat és que va ser molt divertida, amb molt bon ambient entre tots i molts riures!

Només ens queda esperar que aquesta temporada la neu ens respecti i continuem tots amb aquestes ganes!

Gràcies per la confiança!