VALORACIÓ TEMPORADA 16-17

 

El passat diumenge 16 d’abril vam donar per acabada la temporada d’hivern 16/17.

Ha estat una temporada llarga i molt bona de neu. Tant és així que hem pogut gaudir de La Molina com feia molts anys que no ho fèiem. Amb el 100% del domini esquiable obert i amb unes condicions tant a pistes com als estadis de competició immillorables.

L’aposta que varem fer a principi de temporada de només agafar el forfet de La Molina ha resultat tot un encert. Tal i com van prometre, hem tingut prioritat als entrenaments i en tot moment hem pogut escollir els “couloirs” que més ens interessaven.  Des del club agraïm a La Molina l’esforç que fan temporada rere temporada perquè els clubs puguem gaudir d’avantatges i condicions d’entrenament que en altres estacions son impensables.

Continuant amb l’anàlisi a pistes, els entrenadors tanquem contents la temporada. Entre nosaltres tenim la sensació que no ens hem deixat res a la recamara, hem intentat donar el millor dia a dia. Creiem que d’aquesta manera, amb una temporada bona de neu i amb les ganes dels nens/nenes, corredors/corredores ells també han pogut donar el millor de si.

La temporada 16/17 també ha servit per començar a posar en pràctica el “handbook” de tècnica i pedagogia, com ens esperàvem hi ha coses molt bones, algunes que hi falten, d’altres que sobren i punts que s’han de canviar. Ara toca optimitzar-lo per la propera temporada. Això si, hem comprovat que la línia de treball que volem seguir i evolucionar és aquesta. Conceptes clars, planificació clara i poc marge per la improvisació.

A nivell de resultats, cal destacar les bones posicions en el circuit d’Interclubs. Però també i com ens caracteritza volem destacar l’evolució de cada un dels nens/corredors que s’han esforçat per millorar sobre els esquís, tant tècnica com psicològicament.

Val la pena esmentar breument una altre novetat d’aquesta temporada, la T.Intensiva (esquiar tots els dijous i divendres del segon trimestre). Aquesta s’ha tancat amb una valoració positiva. La suma d’hores sobre els esquís de les participants s’ha notat, tant en l’apartat tècnic, com sobretot en el psicològic. De cara la propera temporada continuarem plantejant-la i milloran’t-ne el format per fer-la més complerta.

Des del punt de vista social el club continua creixent. I amb aquest creixement som conscients que cal continuar treballant encara més intensament per donar qualitat a pistes i perquè el club sigui club de veritat. Que els petits coneguin els grans, que s’ajudin és motivin i serveixin de referents. Exactament el mateix entre les famílies i tots els que en formeu part.

Ja per acabar i com sempre, donar-vos les gràcies per la confiança a tots els que formeu ALCE. Aquesta confiança en el projecte és el motor que ens impulsa a créixer i intentar millorar dia a dia.

S’ha acabat l’hivern però no perdem el contacte, tot el contrari, comencem l’estiu  amb moltíssimes ganes d’Alpine Bike, Alpine Camps, fiscs i més…

Ens retrobem aviat!

#FAMILIAALCE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *