Valoració Alpine Camp la Molina, del 20 al 27 d’agost

Ara que l’escola ja comença, recordem la setmana de l’Alpine Camp al Xalet Refugi de la Molina del passat mes d’agost.

Els participants d’aquest segon Alpine Camp han estat 7, l’Aleix, l’Arlet, el Bernat, la Berta,  la Bruna, el Gil i la Martina, amb el Sergi i l’Anna d’entrenadors.

Durant aquesta setmana, els nens i nenes han experimentat diferents aventures, sensacions i emocions. Des de fer excursions fins al Niu de l’Àliga descobrint nous camins de la Molina i la Masella, iniciar-nos en l’Alpine Bike pels circuits i itineraris de la Molina, també treballar dinàmiques de grup i valors per reforçar els vincles entre tots els participants, i com no, iniciar les rutines esportives per encarar la nova temporada d’hivern.

Valorem molt positivament aquesta setmana de pretemporada amb els infants, ja que hem aconseguit els objectius establerts. Estem molt contents de la resposta dels nens i nenes durant les sessions d’entrenament físic, però estem encara més contents quan veiem que les relacions entre ells es reforcen fent coses tant significatives com la construcció d’una cabana al bosc, els jocs de nit, la bona convivència, les rutines del dia a dia, …

Donem les gràcies a la Laura, al Marçal i tota la família de la UEC per fer-ho tot tan fàcil, i com no, a les famílies dels nens i nenes per confiar en nosaltres.

Anna i Sergi