Arribem a l’equador de la temporada i és un bon moment per repassar i valorar la feina feta fins ara.

Després de les nostres primeres passes tant a Xanadú com als físics de Novembre, el pont de la Puríssima va ser el gran moment, no només era el primer dia de temporada sinó que també l’inici “de veritat” d’ALCE. El moment de posar en pràctica tota la feina prèvia a la temporada i de traslladar tant “paper” i tantes bones intencions i ganes de treballar a la neu.

L’arrancada va ser immillorable, els ja coneguts van ajudar a fer-ho més fàcil i els “desconeguts” van passar a ser coneguts i part de la família ALCE des del primer moment.

El “feedback” entre famílies, corredors i entrenadors és molt positiu des dels primers dies, els corredors treballen al mateix temps que és diverteixen i els pares col·laboren i s’impliquen en les activitats de club.

Amb aquest bon ambient de treball hem avançat a tota màquina i ens hem plantat a mitjans de gener. Quan mirem enrere veiem tot el que s’ha fet:

– entrenaments matinals

– curses Interclubs i Juvenils

– activitats al club: vídeo, manualitats, reunions…

– sessió de gimnàs

– organització de la cursa X-tot nocturna a Masella

Tot això sense trasbalsos i amb el que és més important per nosaltres, seguint al peu de la lletra les nostres filosofies tant de treball com de club.

Gràcies a l’implicació de tothom, de tots els pares, mares, socis, corredors, amics i a la feina ben feta de tot l’equip d’entrenadors, Anna, María, Sandra, Sergi i Ricard fa que tot i ser una mala temporada de neu, sigui la última cosa que hem ve al cap.

Amb tot l’esmentat anteriorment arranquem el que queda de temporada encara amb més força, la força que ens dona veure que ALCE avança i de quina manera gràcies a tots vosaltres i a la feina ben feta!

Guillem Crispí

Director Tècnic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *